Kell egy honlap!

Régóta foglalkoztatott egy a munkáinkat ismertető, bemutatkozó honlap összeállításának gondolata, melynek elkészítéséről eddig a legkülönfélébb ellenérvekkel rendre lebeszéltem magam. Leginkább, az új iránt megnyilvánuló érdektelenség, vagy éppen a mindent megszerezni vágyó “megkülönböztető figyelem” vette el a kedvemet. Kezdetben úgy tűnt, hogy a zöld-gazdaság fejlesztése igencsak szűk réteget érintő téma, legfeljebb a tudatos befektetők, vagy a munkát kereső kivitelezők számára volt érdekes. A projektek kidolgozása során azonban nyilvánvalóvá vált, hogy az energiaforrások ésszerű felhasználása, az ipari folyamatok kényszer hőhasznosításának igénye, a költségcsökkentés, valamint a tömeges munkahelyteremtés lehetősége egy szélesebb kör megkülönböztetett figyelmét váltja ki. Ezért döntöttem…

Kérdésként merült fel bennem, hogy egyénileg kísérletezzek-e a web szerkesztés korántsem lebecsülendő feladatával, vagy megbízzak egy erre szakosodott profi céget?

Az előbbi mellett voksoltam, mert az ismertetett agrárenergetikai rendszer innovációs újdonságtartalmának hiteles tolmácsolását, közvetlenül “első kézből” történő átadását fontosabb tartottam a megjelenés profizmusánál, illetve az Internetes keresők “elvárásánál”. Remélem jól döntöttem és a mondanivalómban rejlő lehetőség eljut Olvasóimhoz.

Nagy József

2010. november

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.