Jogi nyilatkozat, felhasználói szerződés

A honlap tulajdonosai

 

A honlap a 3 IN 1 HOSTING BT. szerverről érhető el.

Az oldal felelős Tulajdonosa Nagy József, és az ECOFINANCE Kft.

 

Az ismeretanyag bemutatásának célja

 

Az ismertetés célja a racionális energiahasznosítás gyakorlatban már bizonyított eljárásának bemutatása, és egyben inspiráció olyan gazdasági tevékenységre, mely termelési rendszerbe szervezetten, a dolgozóknak munkahelyeket, a vállalkozóknak jövedelmező befektetési lehetőséget, a társadalomnak pedig az egészséges életkörülmény alapját jelenti. E tájékoztató jellegű összeállítás információs kivonata a megvalósítási tanulmányokra alapozott üzleti célú terveknek. Sem az oldal terjedelme, sem üzleti érdekei nem teszik lehetővé az innováció minden részletének, összefüggésének feltárását. A fejlesztői tevékenység során felhalmozódott ismeretanyag bemutatása tehát jóhiszemű, de nem teljes körű, ezért a Tulajdonos a megismertetésén túl egyéb célra nem szánta, ennek alapján garanciát sem vállal azon túlmenően. Egyben felhívja a figyelmet arra is, hogy minden igyekezete ellenére előfordulhat, hogy az oldalon közölt információk nem naprakészek, melyekért felelősséggel nem tartozik. A szakmai anyag kapcsolatteremtési szándékkal, a társadalom számára hasznos, konkrét gazdasági tevékenységek megalapozásához készült.

 

A szerzői és felhasználói jogokról

 

A weblapok szerzői jogvédelem alatt állnak, ezért velük kapcsolatosan minden jog gyakorlása a Tulajdonosát illeti meg. Ennek értelmében a Tulajdonos, a hulladeko.hu elnevezésű honlapjának, vagy annak részletének kereskedelmi (üzleti) célú hasznosítását előzetes írásos engedélyéhez köti. A Felhasználó, a weblap közzététele alapján létrejött személyes használati engedélye alapján jogosult az oldal látogatására, melynek feltételeit a weboldal használatának megkezdésével fogad el. Amennyiben a Felhasználó e szerződés rendelkezéseibe ütközően, vagy visszaélésszerűen használja az Internetes szolgáltatást, úgy a Tulajdonos korlátozhatja a Felhasználó jogait. A webhely ingyenesen látogatható a személyes adatok megadása nélkül is. Lehetséges azonban, hogy bizonyos tartalom közzététele felhasználói regisztrációhoz kötődik, melynek során a felhasználói adatok kezelése, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásainak betartásával történik. A regisztrációs adatok, a Felhasználó kifejezett írásos engedélye nélkül harmadik fél számára nem hozzáférhetők kivéve a jogszabályi kötelezés eseteit. Ugyanakkor az Interneten történő adatok továbbításáért, a technológiából adódó körülmények miatt, a tulajdonos felelősséget nem vállal, a felhasználói adatok biztonságát nem tudja garantálni.

A Tulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy weboldalának tartalmát személyes céllal a Felhasználó saját számítógépére letölthesse, kinyomtassa, de azt harmadik fél számára nem teheti elérhetővé. Ez az engedély kizárólag egy példány archiválására terjed ki.

A Tulajdonos jogosult a weboldalának anyagait, adatait előzetes értesítés nélkül is megváltoztatni, aktualizálni. A hulladekho.hu honlapon található tartalom a Tulajdonos(ok) szellemi terméke, kizárólagos tulajdona, ami azonban jelen formában csak tájékoztató jellegű, ezért esetleges hiányából eredő közvetlen és közvetett károk megtérítésének felelősségét nem vállalja.

 

Linkekkel összefüggő felelősség

 

A weblapon megjelenő linkek valódiságát, vagy az általuk megjelenített tartalom hitelességét a Tulajdonos nem szavatolja. Amennyiben a harmadik fél által üzemeltetett weblap, mely linkelésre került, más személy jogait, vagy jogszabályt sért, haladéktalanul eltávolításra kerül.

 

Cookie-k

 

A weboldal bizonyos szolgáltatásaihoz kapcsolódóan, a látogató számítógépe információs adatokat, egyedi azonosítót tölthet le, melyek célja az ismételt látogatás elősegítése, gyorsítása. A legtöbb böngésző alapbeállítása lehetőséget biztosít erre, de természetesen meg is tagadhatja azok letöltését. Ez esetben azonban lehetséges, hogy bizonyos honlap elemek nem lesznek tökéletesen megjeleníthetők.

 

Statisztikai adatgyűjtés

 

A weblap látogatottságának nyomon követése érdekében, a szolgáltatási minőség javítása céljából kerülhet rögzítésre a Felhasználók IP címe, böngészőjének típusa, a számítógép operációs rendszere. Ezek az adatok összesített formában jelennek meg, semmi esetre sem kapcsolódhatnak össze a felhasználók által megadott egyéb személyes jellegű adatokkal.